HEJHOPP!

Heej gullungar! Idag är det måndag och idag har varit en skön dag för jag har inte varit på praktik ! jippi. För vi har SANT (Sex,Alkohol,Narkotika och tobak) vecka så vi går bara på olika korta föreläsningar och kollar på teater så det är jättte skönt!! I fredags så var jag med dom fina tjejorna Cornelia, Jennifer, Fanny och Emma, vi fikade och bowlade sedan, väldigt skön fredag! I lördas så var jag och julhandla med mami och i söndags hade jag spa dag hemma.
Nu ska jag äta middag och sedan fixa små saker tex, städa för mina kusiner från finland kommer hit på fredag :)
Puss på er!!




MÅNDAG

Heej!  Har ej skrivit på länge men jag har inte haft ork att göra ett skit med bloggen men nu ska jag skärpa mej o börja igen ! :)) Idag har jag praktiserat/jobbat, skit tråkigt men måste ju så.. Nu ska jag dricka vanilj latte o kolla på tv.
I helgen så tog jag det för det mesta lungt , i fredas så gick jag på bio med mickis & fanny och såg Harry Potter och dödsrelikerna! Den var as bra älskar varje film ! Lilla fanny skrek som en apa så jag råka hälla ut läsk på mej men så är det väl när fanny gumman blir rädd haha. Sen sov fanny hos mej och dagen efter kollade vi på Harry Potter och halvblods prinsen o hade det mysigt! Sedan tog jag det lungt och städade och sortera ut alla mina kläder ur min garderob som ska slängas/ge bort. Det var min lilla helg , vad har du gjort i helgen?! 
puss 


LOVE DEALER

http://www.youtube.com/watch?v=bO6wG1hNZJw


SHOPPING!

Heej allesammans!
Lägger upp bilder på lite av vad jag köpte i London ! puss

















Dåliga bilder så ni vet !

LÖÖRDAG

Heeej!
Den här veckan har gått sjukt snabbt! Men det är nog för att jag var i London med emmsi :D
Jag ska ta kort på allt jag shoppade och sen lägga upp här på bloggen men har inte haft orken att göra det men ska förhoppningsvis göra det i morron , aja nu ska jag soova haha puss

 Vill ej ha VINTER!!!!!!!

Bloogtoorka!

Orkar inte skriva något just nu men det kommer snart hoppas jag :D puss


RSS 2.0